Կիվիով սոուս՝ մսային ուտեստների համար
Advertisement 1000 x 90

Կիվիով սոուս՝ մսային ուտեստների համար

Բաղադրիչներ

  1. Կիվի – 3 հատ
  2. Կես կիտրոնի հյութ
  3. Սոխ – 1 գլուխ
  4. Շաքարավազ – 1/2 – 1 թ/գ կամ մեղր
  5. Աղ, սև պղպեղ
  6. Մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանր կտրատված սոխը տապակել բուսայուղով:
  2. Կիվին շերտատել:
  3. Բլենդերով հարել սոխը, կիվին, կիտրոնի հյութը, շաքարավազը (կամ մեղրը), աղը և պղպեղը: Կարելի է անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը