Նարնջային չիզքեյք. նուրբ համ և պատրաստման պարզ եղանակ
Advertisement 1000 x 90

Նարնջային չիզքեյք. նուրբ համ և պատրաստման պարզ եղանակ

Բաղադրիչներ

Հիմքի համար՝

  1. Վարսակի փաթիլներ – 100 գ
  2. Սպիտակուցներ – 1 հատ
  3. Կակաո – 5 գ
  4. Սալորի խյուս – 70 գ (կամ խնձորի)
  5. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
  6. Շաքարավազ

Միջուկի համար

  1. Ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ – 750 գ (փափուկ)
  2. Նարինջ – 1 հատ
  3. Ձու – 1 հատ
  4. Դեղնուցներ – 1 հատ
  5. Սպիտակաձավար – 10 գ
  6. Շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հիմքի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել յուղաթղթով պատված կաղապարի մեջ: Թխել 15 րոպե, 190 աստիճան ջեռոցում:
  2. Եփել նարինջը, մինչև փափկի: Մի փոքր սառեցնել և հարել բլենդերով:
  3. Նարնջի խյուսը խառնել մնացած բաղադրիչների հետ: Լցնել հիմքի վրա և մեկ ժամ թխել 160 աստիճան ջեռոցում:
  4. Պատրաստի չիզքեյքը սառեցնել և առնվազն 4 ժամ դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը