Կանաչ կարագ՝ ձմռան համար. առանց աղի և այլ համեմունքների
Advertisement 1000 x 90

Կանաչ կարագ՝ ձմռան համար. առանց աղի և այլ համեմունքների

Բաղադրիչներ

  1. Ռեհան
  2. Մաղադանոս
  3. Սամիթ
  4. Համեմ
  5. Ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կանաչիները լավ լվանալ, չորացնել:
  2. Կանաչիները հարել բլենդերով:
  3. Ստացված զանգվածը լցնել բանկայի մեջ, ավելացնել ձիթայուղը:
  4. Լավ խառնել:
  5. Պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը