Տոնական հյուրասիրություն. սնկով և պանրով զամբյուղիկներ (լուսանկարներ)
Advertisement 1000 x 90

Տոնական հյուրասիրություն. սնկով և պանրով զամբյուղիկներ

Բաղադրիչներ

  1. Խոզի միս
  2. Մարինացված սունկ
  3. Սխտոր
  4. Պանիր

Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը կտրատել, ծեծել:
  2. Ծեծած մսի վրա դնել պանրի մեկ շերտ, այնուհետև՝ կտրատված սունկը և սխտորի մի քանի կտոր:
  3. Մսի ծայրերը հավաքել և ամրացնել փայտիկներով:

  1. Յուրաքանչյուր զամբյուղիկը համեմել աղով և սև պղպեղով, փաթաթել փայլաթիթեղով:
  2. Եփել 15 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում, այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և եփել ևս 10-15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը