Խառնում ենք, թխում և 10 րոպե անց հրավիրում սեղանի մոտ. արագ ռուլետ
Advertisement 1000 x 90

Խառնում ենք, թխում և 10 րոպե անց հրավիրում սեղանի մոտ. արագ ռուլետ

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 55 գ
  2. Շաքարավազ – 55 գ
  3. Աղ – 1/3 թ/գ
  4. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
  5. Ձու – 2 հատ
  6. Ջեմ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ալյուրը, աղը, շաքարավազը և փխրեցուցիչը խառնել, ավելացնել ձվերը և հարել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
  2. Խմորը լցնել և հարթեցնել յուղաթղթով պատված տապակի մեջ:
  3. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 10 րոպե:
  4. Հանել պատրաստի թխվածքաբլիթը, ջեմ տարածել խմորի վրա և ռուլետ ձևավորել:
  5. Սառեցնել և զարդարել շոկոլադե ջնարակով կամ շաքարի փոշիով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը