Բաղադրիչներ
- Համեմ – 1/2 փունջ
- Ջուր – 2 ճ/գ
- Լայմի հյութ – 2 ճ/գ
- Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
- Աղացած քիմիոն – 3/4 թ/գ
- Աղ – 1/4 թ/գ
- Սև լոբի – 0.5 կգ
- Սխտոր – 1 ատամիկ
Պատրաստման եղանակը
- Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերում՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
- Անմիջապես մատուցել տաք լավաշի կամ բանջարեղենի հետ:
- Պատրաստի խառնուրդը սառնարանում կարելի է պահել մի քանի օր:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը