Արևելյան հումուս մածուկը՝ հրեական բաղադրատոմսով
Advertisement 1000 x 90

Արևելյան հումուս մածուկը՝ հրեական բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

  1. Համեմ – 1/2 փունջ
  2. Ջուր – 2 ճ/գ
  3. Լայմի հյութ – 2 ճ/գ
  4. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
  5. Աղացած քիմիոն – 3/4 թ/գ
  6. Աղ – 1/4 թ/գ
  7. Սև լոբի – 0.5 կգ
  8. Սխտոր – 1 ատամիկ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերում՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
  2. Անմիջապես մատուցել տաք լավաշի կամ բանջարեղենի հետ:
  3. Պատրաստի խառնուրդը սառնարանում կարելի է պահել մի քանի օր:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը