Այս բաղադրատոմսով սունկը ստացվում է հյութեղ և անուշաբույր
Advertisement 1000 x 90

Այս բաղադրատոմսով սունկը ստացվում է հյութեղ և անուշաբույր

Բաղադրիչներ

  1. Շամպինիոն – 600 գ
  2. Կիտրոնի հյութ – 2 թ/գ
  3. Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
  4. Սամիթ – 1 փունջ
  5. Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ
  6. Բուսական յուղ – 4 ճ/գ
  7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սունկը լվանալ, չորացնել:
  2. Սունկը լցնել տոպրակի մեջ: Տոպրակի մեջ լցնել բուսայուղ, սոյայի սոուս, կարմիր պղպեղ, աղ և մանրացված սամիթ:
  3. Փակել տոպրակը, թափահարել և թողնել 30 րոպե: Խորովածի փայտիկները թրջել և շարել մարինացված սունկը:
  4. Եփել 15 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը