Բաղադրիչներ
- Շամպինիոն – 600 գ
- Կիտրոնի հյութ – 2 թ/գ
- Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
- Սամիթ – 1 փունջ
- Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ
- Բուսական յուղ – 4 ճ/գ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Սունկը լվանալ, չորացնել:
- Սունկը լցնել տոպրակի մեջ: Տոպրակի մեջ լցնել բուսայուղ, սոյայի սոուս, կարմիր պղպեղ, աղ և մանրացված սամիթ:
- Փակել տոպրակը, թափահարել և թողնել 30 րոպե: Խորովածի փայտիկները թրջել և շարել մարինացված սունկը:
- Եփել 15 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը