Սրճային տորթ. պատրաստվում է այն ամենից, ինչ կա տանը
Advertisement 1000 x 90

Սրճային տորթ. պատրաստվում է այն ամենից, ինչ կա տանը

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

  1. Կեֆիր – 1/2 բաժակ
  2. Լուծվող սուրճ – 3 թ/գ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  5. Կարագ – 100 գ
  6. Ալյուր – 1 բաժակ
  7. Փխրեցուցիչ – 1 փաթեթ
  8. Սոդա (հանգցրած կիտրոնահյութով)

Կրեմի համար

  1. Շաքարավազ
  2. Թթվասեր
  3. Սուրճ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կեֆիրին ավելացնել սուրճը, խառնել:
  2. Ձվերը և շաքարավազը հարել, ավելացնել սրճային զանգվածին, խառնել:
  3. Ստացված զանգվածին ավելացնել փափուկ կարագը, ալյուրը, փխրեցուցիչը, խառնել, ինչից հետո ավելացնել սոդան:
  4. Ամբողջը խառնել, լցնել կաղապարի մեջ և թխել:
  5. Կրեմի համար վերցնել հավասար քանակությամբ թթվասեր, շաքարավազ և սուրճ, հարել և զարդարել տորթը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը