Պատրաստում ենք հանրահայտ Dama Bianca պիցցան, հանուն որի՝ մարդիկ գնում են Սանկտ Մորից
Advertisement 1000 x 90

Պատրաստում ենք հանրահայտ Dama Bianca պիցցան, հանուն որի՝ մարդիկ գնում են Սանկտ Մորից

Շվեյցարիայում գտնվող Pizzeria Heuboden ռեստորանի շեֆ-խոհարար Անդրեա Պանատիի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

Խմորի համար՝

  1. Ցորենի ալյուր – 625 գ
  2. Ջուր – 375 գ
  3. Աղ – 15 գ
  4. Խմորիչ – 1.5 գ

Միջուկի համար՝

  1. Մոցարելլա di Seriate – 120 գ
  2. Մոցարելլա Santa Lucia – 110 գ
  3. Տալեջիո պանիր – 120 գ
  4. Մոցարելլա բուֆալլո – 100 գ
  5. Պարմեզան – 90 գ
  6. Թարմ սև տրյուֆել – 12 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորը պատրաստելու համար խառնել բոլոր բաղադրիչները և 6 ժամ դնել տաք և մութ վայրում:
  2. Խմորի վրա շարել բոլոր շերտերը, վրան ցանել պարմեզանը:
  3. Թխել պիցցան 7-8 րոպե, 250 աստիճան ջեռոցում:
  4. Պատրաստի պիցցայի վրա տրյուֆելի յուղ շաղ տալ և շարել տրյուֆելի բարակ շերտերը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը