Հարած մեղր. այսպիսի կրեմ դեռ չեք համտեսել
Advertisement 1000 x 90

Հարած մեղր. այսպիսի կրեմ դեռ չեք համտեսել

Բաղադրիչներ

  1. Հեղուկ մեղր – 180 մլ
  2. Դարչին

Պատրաստման եղանակը

  1. Մեղրը սառեցնել սառնարանում:
  2. Այնուհետև մեղրը լցնել ամանի մեջ:
  3. Հարել ամենասովորական հարիչով ամենացածր արագությամբ:
  4. Երբ մեղրը սկսի խամրել, արագությունը կարելի է ավելացնել:
  5. Ավելացնել դարչինը:
  6. Հարել ևս 10 րոպե, և մեղրը կվերածվի իսկական կրեմի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը