Կաթնաշոռով ձվածեղը նախաճաշի իդեալական տարբերակ է: Fithacker.ru-ի հաղորդմամբ՝ այն պարունակում է 15.01 գրամ սպիտակուցներ, 3.35 գրամ ճարպ, 4.18 գրամ ածխաջրեր:
Բաղադրիչներ
- 2 ձու
- 250 գրամ անյուղ կաթնաշոռ
- 2 ճաշի գդալ ցորենի թեփ:
Պատրաստման եղանակը
Բլենդերում հարեք կաթնաշոռը, ձուն, ստացեք միասեռ զանգված:
Ավելացրեք թեփը, խառնեք:
Լցրեք տարայի մեջ:
Թխեք 200 աստիճանի պայմաններում:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը