Կաթնաշոռով ձվածեղ. իդեալական նախաճաշ
Advertisement 1000 x 90

Կաթնաշոռով ձվածեղ. իդեալական նախաճաշ

Կաթնաշոռով ձվածեղը նախաճաշի իդեալական տարբերակ է: Fithacker.ru-ի հաղորդմամբ՝ այն պարունակում է 15.01 գրամ սպիտակուցներ, 3.35 գրամ ճարպ, 4.18 գրամ ածխաջրեր:

Բաղադրիչներ

  • 2 ձու
  • 250 գրամ անյուղ կաթնաշոռ
  • 2 ճաշի գդալ ցորենի թեփ:

Պատրաստման եղանակը

Բլենդերում հարեք կաթնաշոռը, ձուն, ստացեք միասեռ զանգված:

Ավելացրեք թեփը, խառնեք:

Լցրեք տարայի մեջ:

Թխեք 200 աստիճանի պայմաններում:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը