Բաղադրիչներ
- Բրոկոլի – 500 գ
- Ձիթապտուղ – 150 գ
- Բուլղարական պղպեղ – 1 հատ
- Գինու քացախ – 2 ճ/գ
- Ձիթապտղի յուղ – 20 մլ
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Բրոկոլին մանրացնել և լցնել եռացող ջրի մեջ: Եփել 3 րոպե:
- Վերցնել կրակից, լցնել սառը ջրի մեջ:
- Բրոկոլին քամել, ավելացնել մանր կտրատված բուլղարական պղպեղը և ձիթապտուղները:
- Ձիթայուղը խառնել քացախի հետ և ավելացնել աղցանին:
- Մինչև մատուցելը մարինացնել 5 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը