Այս բաղադրատոմսը դուք երկար կհիշեք
Advertisement 1000 x 90

Այս բաղադրատոմսը դուք երկար կհիշեք

Դդմիկով հաց պատրաստելու համար անհրժեշտ է՝

  1. Դդմիկ (ոչ մեծ) – 2 հատ
  2. Պարմեզան պանիր – 50 գ
  3. Ալյուր – 300 գ
  4. Ջուր – 50 մլ
  5. Խմորիչ – 5 գ
  6. Շաքարավազ – 0.5 ճ/գ
  7. Աղ – 0.5 ճ/գ
  8. Ուրց՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդմիկը մանրացնել բլենդերով, ստացված խյուսը քամել:
  2. Ալյուրը մաղել, ավելացնել աղ, շաքարավազ, խմորիչ, ջուր լցնել:
  3. Ավելացնել դդմիկի խյուսը և խմոր հունցել:
  4. Այնուհետև խմորին ավելացնել քերիչով անցկացրած պարմեզանը:
  5. Հաց ձևավորել և վրան կտրվածք անել, պատել անձեռոցիկով և մոտ 1 ժամ թողնել տաք վայրում:
  6. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, 35-40 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը