Իտալական հանրահայտ աղանդեր Բիսկոտոն կարելի է հեշտությամբ պատրաստել տանը
Advertisement 1000 x 90

Իտալական հանրահայտ աղանդեր Բիսկոտոն կարելի է հեշտությամբ պատրաստել տանը

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 250 գ
  2. Ձու – 3 հատ
  3. Շաքարավազ – 100 գ
  4. Փխրեցուցիչ – 10 գ
  5. Չամիչ – 100 գ
  6. Ծիրանաչիր – 100 գ
  7. Նուշ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվեր հարել շաքարավազի հետ: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել:
  2. Զանգվածին լցնել կտրատած չամիչը, ծիրանաչիրը և նուշը:
  3. Խառնել և խմորից երկարավուն ձողեր ձևավորել, դնել յուղաթղթով պատված տապակին: Թխել 30 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
  4. Երբ կտորները սկսեն կարծրանալ, հանել ջեռոցից, 2 սմ հաստության կտորների կտրել, թխել ևս 10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը