Ինչպե՞ս զարմացնել հյուրերին: Պատրաստել այս աղցանը
Advertisement 1000 x 90

Ինչպե՞ս զարմացնել հյուրերին: Պատրաստել այս աղցանը

Բաղադրիչներ

  1. Ռուկոլա – 300 գ
  2. Լոլիկ – 3 հատ
  3. Պնդուկ – 100 գ
  4. Շաքարավազ – 1 թ/գ

Սոուսի համար անհրաժեշտ է՝

  1. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
  2. Մեղր – 2 թ/գ
  3. Կարմիր գինու քացախ – 2 ճ/գ
  4. Դիժոնյան մանանեխ – 1 թ/գ
  5. Աղ և պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկը կտրատել, շաքարավազ, աղ և պղպեղ ավելացնել: Տապակը տաքացնել և լոլիկները տապակել բարձր կրակի վրա: Սառեցնել:
  2. Սոուսի համար խառնել ձիթապտղի յուղը, մանանեխը, կարմիր գինու քացախը, մեղրը, աղը և պղպեղը: Լավ խառնել:
  3. Ռուկոլան, լոլիկները և պնդուկները լցնել աղցանի համար նախատեսված ամանի մեջ, ավելացնել սոուսը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը