Պատրաստում ենք թխվածքաբլիթներ՝ առանց ալյուրի, ձվի և յուղի
Advertisement 1000 x 90

Պատրաստում ենք թխվածքաբլիթներ՝ առանց ալյուրի, ձվի և յուղի

Բաղադրիչներ

  1. Վարսակի փաթիլներ – 350 գ
  2. Մածուն – 2 բաժակ
  3. Խնձոր – 2 հատ
  4. Մեղր – 1/2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Վարսակի փաթիլները և մածունը խառնել: Պետք է ստացվի ոչ շատ պինդ զանգված:
  2. Թողնել կես ժամ, այնուհետև ավելացնել քերած խնձորը, մեղրը և դարչին՝ ըստ ցանկության:
  3. Ստացված զանգվածից թխվածքաբլիթներ ձևավորել և շարել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:
  4. Թխել 20-30 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը