Ռուսական աղցան՝ բանջարեղենով և ոլոռով
Advertisement 1000 x 90

Ռուսական աղցան՝ բանջարեղենով և ոլոռով

Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ – 250 գ
  2. Կանաչ ոլոռ – 1 կգ
  3. Գազար – 500 գ
  4. Մայոնեզ – 250 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած կարտոֆիլը և գազարը խորանարդաձև կտրատել և խաշել: Բանջարեղենի սառելուց հետո լցնել ոլոռը:
  2. Ավելացնել մայոնեզը: Լավ խառնել: Եթե աղցանն անմիջապես չեք մատուցելու, պահեք այն սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը