Շքեղ աղանդեր՝ խտացրած կաթով. թխել հարկավոր չէ
Advertisement 1000 x 90

Շքեղ աղանդեր՝ խտացրած կաթով. թխել հարկավոր չէ

Բաղադրիչներ

  1. Թխվածքաբլիթներ – 250-300 գ
  2. Եփած խտացրած կաթ – 300 գ
  3. Կաթնաշոռ – 300 գր
  4. Ժելատին – 1.5 ճ/գ
  5. Սերուցք – 100 մլ
  6. Կարագ – 150-200 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հիմքի համար. թխվածքաբլիթները բլենդերով մանրացնել: Կարագը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա և լցնել թխվածքաբլիթների վրա: Խառնել:
  2. Ժելատինը թրջել:
  3. Կաթնաշոռը, սերուցքը և խտացրած կաթը հարել բլենդերով, ավելացնել ժելատինը: Կրկին հարել:
  4. Կաղապարը պատել յուղաթղթով, ավելացնել հիմքը և հարթեցնել:
  5. Հիմքի վրա լցնել միջուկը: Մի քանի ժամ չիզքեյքը պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը