Բաղադրիչներ
- Հավի փափկամիս – 300 գ
- Վարունգ – 1 հատ
- Լոլիկ – 1 հատ
- Քաղցր պղպեղ – 1 հատ
- Պահածոյացված եգիպտացորեն – 2-3 ճ/գ
- Բնական յոգուրտ – 1 ճ/գ
- Աղ, սև պղպեղ
- Սամիթ
Պատրաստման եղանակը
- Վարունգը մաքրել, բարակ շերտատել:
- Հավի փափկամիսը մանր կտրատել, ավելացնել վարունգին:
- Մյուս մթերքները նույնպես կտրատել, լցնել աղցանին, ավելացնել եգիպտացորենը:
- Համեմել աղով, պղպեղով, լցնել յոգուրտը, խառնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը