Լավագույն նախաճաշը, որի գլխավոր բաղադրիչները հացն ու պանիրն են
Advertisement 1000 x 90

Լավագույն նախաճաշը, որի գլխավոր բաղադրիչները հացն ու պանիրն են

Բաղադրչներ

  1. Բատոն – 1 հատ
  2. Պանիր – 100 գ
  3. Կարագ – 100 գ
  4. Սխտոր – 2-3 պճեղ
  5. Մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

  1. Պանիրն անցկացնել քերիչով, սխտորը ճզմել, ավելացնել փափուկ կարագը և մանր կտրատված կանաչին, խառնել: Հացի վրա բացվածքներ անել, արանքները պատել պանրային զանգվածով:
  2. Բատոնը փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և թխել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:
  3. Այնուհետև բացել փայլաթիթեղը և ևս 5 րոպե թողնել ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը