Բաղադրիչներ
- Դդում – 0.3 կգ
- Կարագ – 20 գ
- Կաթնաշոռ – 300 գ
- Ջուր – 2 ճ/գ
- Դարչին, մաղադանոս, աղ, շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
- Դդումը լվանալ, խորանարդաձև կտրատել:
- Տապակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել դդումը: Համեմել աղով, շաքարավազով և դարչինով:
- Լցնել 2 ճ/գ ջուր և եփել 5 րոպե:
- Երբ դդումը փափկի, վերցնել կրակից: Սպասել, որ շոգեխաշած դդումը սառչի: Այնուհետև մատուցել այն կաթնաշոռով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը