Զարմացրեք ձեր երեխաներին այս նախաճաշով
Advertisement 1000 x 90

Զարմացրեք ձեր երեխաներին այս նախաճաշով

Բաղադրիչներ

  1. Դդում – 0.3 կգ
  2. Կարագ – 20 գ
  3. Կաթնաշոռ – 300 գ
  4. Ջուր – 2 ճ/գ
  5. Դարչին, մաղադանոս, աղ, շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

  1. Դդումը լվանալ, խորանարդաձև կտրատել:
  2. Տապակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել դդումը: Համեմել աղով, շաքարավազով և դարչինով:
  3. Լցնել 2 ճ/գ ջուր և եփել 5 րոպե:
  4. Երբ դդումը փափկի, վերցնել կրակից: Սպասել, որ շոգեխաշած դդումը սառչի: Այնուհետև մատուցել այն կաթնաշոռով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը