Կանաչ լոբու պատրաստման հետաքրքիր բաղադրատոմս. վիտամինային նախուտեստ
Advertisement 1000 x 90

Կանաչ լոբու պատրաստման հետաքրքիր բաղադրատոմս. վիտամինային նախուտեստ

Բաղադրիչներ

  1. Կանաչ լոբի – 450 գ
  2. Սոխ – 1 հատ
  3. Կիտրոն – 1 հատ
  4. Եգիպտացորեն – 100 գ
  5. Սամիթ – 1 փունջ
  6. Ձիթայուղ
  7. Մանանեխ – 1 թ/գ
  8. Աղ և սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Լոբին եփել 5-7 րոպե:
  2. Սոխը և սամիթը մանրացնել:
  3. Կիտրոնի կեղևը քերել և քամել հյութը:
  4. Տարայի մեջ խառնել պահածոյացված եգիպտացորենը, սոխը, սամիթը, կիտրոնի հյութը, կեղևը, մանանեխը, աղը և պղպեղը:
  5. Լոբին ավելացնել ամանի մեջ և կրկին խառնել:
  6. Ըստ ցանկության՝ կարելի է քունջութ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը