Իտալական ապուր՝ սնկով և ոսպով
Advertisement 1000 x 90

Իտալական ապուր՝ սնկով և ոսպով

Բաղադրիչներ

  1. Չորացրած սպիտակ սունկ – 30 գ
  2. Նեխուր – 150 գ
  3. Գազար – 100 գ
  4. Ոսպ – 200 գ
  5. Կարտոֆիլ – 100 գ
  6. Ձիթայուղ
  7. Սոխ – 1 հատ
  8. Պրաս – 50 գ
  9. Սխտոր – 2 պճեղ
  10. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սունկը թրջել սառը ջրի մեջ 12-24 ժամ:
  2. Բանջարեղենը մաքրել և կտրատել:
  3. Բանջարեղենը լցնել կաթսայի մեջ, ջուր լցնել, հասցնել եռման, լցնել եռացրած ոսպը և սպիտակ սունկը, համեմել աղով և պղպեղով և եփել մոտ մեկ ժամ՝ ծածկած կափարիչով:
  4. Պատրաստի ապուրին ավելացնել ձիթայուղ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը