Կալորիաները՝ քիչ, հաճույքը՝ աննկարագրելի. ամենահամեղ ապուրը
Advertisement 1000 x 90

Կալորիաները՝ քիչ, հաճույքը՝ աննկարագրելի. ամենահամեղ ապուրը

Բաղադրիչներ

  1. Սպանախ – 250 գ
  2. Կարտոֆիլ – 1 հատ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Սխտոր – 2 պճեղ
  5. Արգանակ – 300 մլ
  6. Սերուցք – 200 մլ
  7. Բուսական յուղ
  8. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը և սխտորը մանրացնել և բուսայուղով տապակել, մինչև ոսկեգունեն:
  2. Ավելացնել խորանարդաձև կտրատված կարտոֆիլը և արգանակը, միջին կրակի վրա եփել 15-20 րոպե:
  3. Ապուրին ավելացնել սպանախը և եփել ևս 5 րոպե:
  4. Լցնել սերուցքը և հարել ապուրը բլենդերով:
  5. Ապուրը հասցնել եռման՝ անընդհատ խառնելով:
  6. Մատուցել չորահացի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը