Բաղադրատոմս, որից հետո կսիրեք բրինձ պատրաստել
Advertisement 1000 x 90

Բաղադրատոմս, որից հետո կսիրեք բրինձ պատրաստել

Բաղադրիչներ

  1. Կանաչ թեյ – 2 թ/գ կամ 2 փաթեթիկ
  2. Սպիտակ բրինձ – 1/2 բաժակ
  3. Ջուր – 1 բաժակ
  4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  5. Բրնձի քացախ – 1 ճ/գ
  6. Աղ – 1/4 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ խառնել բրինձը, ջուրը և թեյը: Եռացնել: Կրակն իջեցնել նվազագույնի, ծածկել կափարիչով և եփել 20 րոպե:
  2. Այդ ընթացքում մեկ այլ կաթսայի մեջ ցածր կրակի վրա եփել շաքարավազը, քացախը և աղը:
  3. Սոուսային զանգվածը խառնել բրնձին և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը