Բաղադրիչներ
- Դդմիկ – 600 գ
- Չորահաց – 70 գ
- Ձու – 1 հատ
- Սոխ – 1 հատ
- Սխտոր – 2 ատամիկ
- Պանիր – 70 գ
- Սամիթ – 1 փունջ
- Աղ, պղպեղ
- Բուսական յուղ՝ տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
- Դդմիկները և պանիրն անցկացնել միջին քերիչով:
- Մանրացնել սամիթը:
- Սոխը նույնպես անցկացնել քերիչով:
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել ալյուրը և ճզմած սխտորը, համեմել աղով և պղպեղով:
- Կոտլետներ ձևավորել և տապակել բուսայուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը