Մրգային և բանջարեղենային հյութեր
Advertisement 1000 x 90

Մրգային և բանջարեղենային հյութեր

Թարմ մրգային հյութերը ոչ միայն՝ հագեցնում են ծարավը, այլև՝ սնուցում են օրգանիզմը սննդարար տարրերով: Հյութերը պետք է դառնան ձեր սննդակարգի անբաժանելի մասը: Այնուամենայնիվ, պետք է հիշել, որ հյութերի չափից շատ օգտագործումը հակացուցված է, քանի որ դրանք շաքար են պարունակում:

Եթե ցանկանում եք ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից, ապա պետք է կալորիաների ամենօրյա չափաքանակը նվազեցնեք 500 կկալ-ով:

Ձեզ ենք ներկայացնում մրգային և բանջարեղենային հյութեր, որոնք կօգնեն ոչ միայն՝ ազատվել ավելորդ քաշից, այլև՝ վիտամիններով կսնուցեն ձեր օրգանիզմը:

Այս համադրությունները պետք է սառույցի հետ 2:1-ի հարաբերությամբ խառնեք

Լավագույն մրգային հյութեր

  • Խնձոր և տանձ
  • Լոռամիրգ, խաղող և սալորաչիր
  • Խնձոր, տանձ և արքայախնձոր
  • Նարինջ և գրեյպֆրուտ
  • Խնձոր և ձմերուկ

Լավագույն բանջարեղենային հյութերը

  • Նեխուր, սպանախ, լոլիկ և սամիթ
  • Վարունգ, մաղադանոս, նեխուր և կոճապղպեղ
  • Նեխուր, կաղամբ, լոլիկ, սխտոր և քաղցր ռեհան
  • Նեխուր, սպանախ, կաղամբ, սամիթ և կիտրոն
  • Սպանախ, լոլիկ, սխտոր, կոճապղպեղ և կայենյան պղպեղ

Լավագույն խառնուրդները

  • Կանաչ խնձոր, ելակ, վարունգ, կաղամբ և անանուխ
  • Հապալաս, ազնվամորի, կաղամբ, վարունգ և անանուխ
  • Արքայախնձոր, ձմերուկ, մանգո և դեղին բուլղարական պղպեղ
  • Արքայախնձոր, նարինջ, ձմերուկ, սպանախ և կայենյան պղպեղ
  • Նարինջ, կիտրոն, լայմ և կոճապղպեղ

Երբ մրգերն ու բանջարեղենը միախառնում ենք, չափազանց առողջարար և սննդարար «ռումբեր» ենք ստանում: Օրինակ, վարունգը մաքրում է օրգանիզմը, մինչդեռ մաղադանոսը թույլ լուծողական միջոց է:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը