Թխվածքաբլիթներ իսկական գուրմանների համար
Advertisement 1000 x 90

Թխվածքաբլիթներ իսկական գուրմանների համար

Բաղադրիչներ

  1. Չամիչ կամ չոր լոռամիրգ – 60 գ
  2. Նուշ – 220 գ
  3. Պիստակ – 60 գ
  4. Քունջութ – 1 ճ/գ
  5. Ձվի սպիտակուցներ – 2 հատ
  6. Շաքարավազ – 50 գ
  7. Մեղր – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանրացրած նուշը, չամիչը կամ լոռամիրգը, տապակած և մանր կտրատած պիստակը, քունջութի սերմերը, շաքարը, մեղրը և սպիտակուցները լավ խառնել:
  2. Ստացված զանգվածից թխվածքաբլիթներ ձևավորել և շարել յուղաթղթով պատված տապակին:
  3. Թխել 50 րոպե, 130 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը