Արժեքավոր բաղադրատոմս նրանց համար, ովքեր երկար պատրաստելու ժամանակ և ցանկություն չունեն
Advertisement 1000 x 90

Արժեքավոր բաղադրատոմս նրանց համար, ովքեր երկար պատրաստելու ժամանակ և ցանկություն չունեն

Հավով և պանրով ռուլետ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.

  1. Լավաշ – 2 հատ
  2. Հալած պանիր – 1 հատ
  3. Հավի կրծքամիս – 0.25 կգ
  4. Սխտոր – 1-2 ատամիկ
  5. Ձու – 3 հատ
  6. Մայոնեզ – 1 տուփ
  7. Սոյայի սոուս – ըստ ցանկության
  8. Բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամիսը տապակել բուսական յուղով: Սառեցնել և մանր կտրատել:
  2. Սառեցված պանիրը անցկացնել քերիչով:
  3. Բաղադրիչներին ավելացնել սոյայի սոուս և մայոնեզ, խառնել:
  4. Ստացված զանգվածը հավասարապես տարածել լավաշի վրա:
  5. Ռուլետի նման փաթաթել և մոտ մեկ ժամ դնել սառնարանը:
  6. Սառելուց հետո կտրատել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը