Խմիչք, որը կօգնի նիհարել և մաքրել օրգանիզմը
Advertisement 1000 x 90

Խմիչք, որը կօգնի նիհարել և մաքրել օրգանիզմը

Steptohealth.ru կայքը գրում է, որ գոյություն ունի խմիչք, որը կարող է օգնել նիհարել և մաքրել օրգանիզմը: Խմիչքը բաղկացած է երեք բաղադրիչից՝ կայեն պղպեղ, կիտրոն և խնձոր:

Ինչպես է կայեն պղպեղն օգնում նիհարել

Այն պարունակում է կապսաիցին անունով նյութ, ինչի արդյունքում այն ակտիվորեն մասնակցում է նիհարելու գործընթացին:

  • Այն ակտիվացնում է նյութափոխանակությունը: Սա կօգնի ձեզ ավելի արագ այրել ճարպերը:
  • Ակտիվացնում է սննդի վերամշակումը: Սննդի վերամշակման հետ կապված խնդիրները կարող են հանգեցնել քաշի ավելացման:
  • Թերմոգեն ազդեցություն է ունենում: Այն հնարավորություն է տալիս արագացնել ճարպերի այրումն ու հանդարտեցնում է ախորժակը:

Ինչու է կիտրոնն օգնում նիհարել

Կիտրոնը բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի և օգնում է ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից:

  • Այն խթանում է նյութափոխանակությունը: Այն կարգավորում է նյութափոխանակության համակարգի աշխատանքը և օգնում կանխարգելել փորկապության առաջացումը:
  • Օրգանիզմը մաքրում է տոքսիններից: Այն օրգանիզմը մաքրում է շլակներից և նյութերից, որոնք օրգանիզմին ընդհանրապես անհրաժեշտ չեն:
  • Նպաստում է օգանիզմից ավելորդ հեղուկի հեռացմանը:
  • Հարուստ է հակաօքսիդանտներով, ինչպես նաև վիտամին C-ով: Կիտրոնը կարելի է համարել ամենաանվտանգ միջոցներից մեկը քաշի նվազեցման հարցում:

Ինչու է խնձորն ընդունակ վերադարձնել գեղեցիկ կառուցվածքը

Խնձորը նիհարելու համար դիետայի ամենահայտնի բաղադրիչներից է:

  • Ակտիվացնում է նյութափոխանակությունը: Խնձորն առանձնանում է նատրիումի և ճարպերի քիչ քանակով: Դրանց էներգետիկ արժեքը ևս շատ բարձր չէ: Դրանք մեծ քանակով վիտամիններ են պարունակում, հանքանյութեր և բջջանյութ: Այս ամենն օգնում է կարգավորել նյութափոխանակությունը և խթանել ճարպերի այրումը:
  • Հագեցածության զգացում են հաղորդում: Պատճառն այն է, որ մեծ քանակով բջջանյութ են պարունակում:
  • Կանխարգելում են օրգանիզմում հեղուկի հավաքվելը: Անհրաժեշտ է հիշել, որ երբ հեղուկը ժամանակին դուրս չի գալիս օրգանիզմից, քաշն ավելանում է:

Ինչպես պատրաստել խմիչքը

Բաղադրիչներ

  • 1 ճաշի գդալ խնձորի հյութ
  • 1 ճաշի գդալ կայեն պղպեղ
  • 1 կիտրոնի հյութ և կիտրոնի կեղևը մանրացրած
  • 1 բաժակ ջուր

Պատրաստման եղանակը

  • Լավ լվացեք կիտրոնը և մաքրեք կեղևը. այն դեն մի նետեք:
  • Մեկ բաժակ ջուրը եռացրեք՝ դրա մեջ լցնելով կիտրոնի կեղևը:
  • 10 րոպե անց ավելացրեք կիտրոնի և խնձորի հյութերը, ինչպես նաև պղպեղը:
  • Այս խմիչքը պետք է խմել փոքր կումերով՝ ամեն անգամ ուտելուց հետո: