Ընդամենը 132 կալորիա. վարսակով և տանձով կեքս
Advertisement 1000 x 90

Ընդամենը 132 կալորիա. վարսակով և տանձով կեքս

Բաղադրիչներ

  1. Վարսակի ալյուր (աղացած փաթիլներով) – 80 գ
  2. Ձվի սպիտակուց – 1 հատ
  3. Տանձ – 1 հատ
  4. Դարչին՝ ըստ ճաշակի
  5. Անյուղ կեֆիր – 50 գ
  6. Փխրեցուցիչ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվի սպիտակուցը հարել՝ մինչև փրփրի: Այնուհետև ավելացնել կեֆիրը, ալյուրը, փխրեցուցիչը, դարչինը և վանիլինը:
  2. Տանձը խորանարդաձև կտրատել և խառնել խմորի հետ:
  3. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ:
  4. Թխել ջեռոցում 20-25 րոպե ցածր ջերմաստիճանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը