Բաղադրիչներ
- Վարսակի ալյուր (աղացած փաթիլներով) – 80 գ
- Ձվի սպիտակուց – 1 հատ
- Տանձ – 1 հատ
- Դարչին՝ ըստ ճաշակի
- Անյուղ կեֆիր – 50 գ
- Փխրեցուցիչ
Պատրաստման եղանակը
- Ձվի սպիտակուցը հարել՝ մինչև փրփրի: Այնուհետև ավելացնել կեֆիրը, ալյուրը, փխրեցուցիչը, դարչինը և վանիլինը:
- Տանձը խորանարդաձև կտրատել և խառնել խմորի հետ:
- Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ:
- Թխել ջեռոցում 20-25 րոպե ցածր ջերմաստիճանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը