Բաղադրիչներ
- Կակաո – 5 ճ/գ
- Կարագ – 50 գ
- Շաքարավազ – 2 ճ/գ
- Կաթ – 0.5 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
- Կաթը տաքացնել, բայց եռման չհասցնել:
- Շաքարավազը և կակաոն խառնել և զգուշությամբ ավելացնել կաթին:
- Այնուհետև զանգվածին ավելացնել կարագը:
- Ցածր կրակի վրա մոտ 2 րոպե անընդհատ խառնելով՝ եփել:
- Տաք շոկոլադը լցնել կաղապարների մեջ և մի քանի ժամ դնել սառնարանի մեջ:
- Երկու ժամ անց տնական շոկոլադը պատրաստ է:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը