Բաղադրիչներ
- Սունկ – 250 գ
- Սերուցքային կարագ – 2 ճ/գ
- Աղ – 1/2 թ/գ
- Աղացած սխտոր – 1/2 թ/գ
- Սերուցքային պանիր – 200 գ
- Հաց – 4-5 կտոր
Պատրաստման եղանակը
- Տապակը տաքացնել և հացի կտորները տապակել 1-2 րոպե: Սունկը մանր շերտատել և 6-8 րոպե աընդհատ խառնելով՝ տապակել: Համեմել սխտորով և աղով:
- Հացի կտորներին սերուցքային պանիր քսել, վրան դնել պատրաստի սունկը և մատուցելուց առաջ զարդարել մանր կտրատված կանաչիով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը