Բաղադրիչներ
- Սպանախ – 150 գ
- Կիտրոն – 1 հատ
- Անանուխ – 1 փունջ
- Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
- Ծովի աղ – 1 պտղունց
- Աղացած սև պղպեղ – 1 պտղունց
Պատրաստման եղանակը
- Սպանախը լվանալ, չորացնել և մեծ կտորներով կտրատել:
- Կեղևազրկել կիտրոնը: Այնուհետև մանր կտորների բաժանել:
- Կիտրոնը լցնել սպանախի վրա, ավելացնել անանուխի տերևները, համեմել աղով և սև աղացած պղպեղով:
- Լցնել ձիթայուղը, լավ խառնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը