Սպանախով, անանուխով և կիտրոնով օգտակար աղցան
Advertisement 1000 x 90

Սպանախով, անանուխով և կիտրոնով օգտակար աղցան

Բաղադրիչներ

  1. Սպանախ – 150 գ
  2. Կիտրոն – 1 հատ
  3. Անանուխ – 1 փունջ
  4. Ձիթայուղ – 3 ճ/գ
  5. Ծովի աղ – 1 պտղունց
  6. Աղացած սև պղպեղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

  1. Սպանախը լվանալ, չորացնել և մեծ կտորներով կտրատել:
  2. Կեղևազրկել կիտրոնը: Այնուհետև մանր կտորների բաժանել:
  3. Կիտրոնը լցնել սպանախի վրա, ավելացնել անանուխի տերևները, համեմել աղով և սև աղացած պղպեղով:
  4. Լցնել ձիթայուղը, լավ խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը