Նուրբ և համեղ տնական նրբերշիկներ՝ պատրաստված հավի մսից
Advertisement 1000 x 90

Նուրբ և համեղ տնական նրբերշիկներ՝ պատրաստված հավի մսից

Բաղադրիչներ

  1. Աղացած հավի միս – 500 գ
  2. Ձու – 1 հատ
  3. Սոխ – 1 հատ
  4. Գազար – 1 հատ
  5. Աղ
  6. Սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Բոլոր բաղադրիչները մանրացնել բլենդերով, ստանալ միասեռ զանգված:
  2. Սննդային թաղանթից 20х20 չափի քառակուսիներ կտրատել:
  3. Սննդային թաղանթի մի ծայրին 2 գդալ միջուկ դնել և փաթաթել:
  4. Ծայրերը կոնֆետի փաթեթավորման նման պտտել:
  5. Պատրաստի նրբերշիկներն իջեցնել եռացող ջրի մեջ և եփել 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը