Շոկոլադե տրյուֆելների պատրաստման բոլոր գաղտնիքները
Advertisement 1000 x 90

Շոկոլադե տրյուֆելների պատրաստման բոլոր գաղտնիքները

Բաղադրիչներ

  1. Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
  2. Ջուր – 05. բաժակ
  3. Կարագ – 100 գ
  4. Կակաո – 5 ճ/գ
  5. Չոր կաթ – 400 գ
  6. Ընկույզ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Շաքարավազը լցնել ջրի մեջ և դնել կրակի վրա:
  2. Հասցնել եռման և խառնելով եփել 2-3 րոպե:
  3. Վերցնել կրակի վրայից և տաք օշարակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել կակաոն:
  4. Լավ խառնել և աստիճանաբար ավելացնել չոր կաթը:
  5. Ավելացնել կտրատված ընկույզը և մեկ ժամ դնել սառնարանի մեջ:
  6. Այնուհետև ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, թավալել կակաոյի մեջ և մատուցել սուրճի կամ թեյի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը