Խոզապուխտով և լոլիկով պաստա
Advertisement 1000 x 90

Խոզապուխտով և լոլիկով պաստա

Բաղադրիչներ

  1. Մակարոն – 300 գ
  2. Սխտոր – 4 ատամիկ
  3. Խոզապուխտ – 16 շերտ
  4. Չերրի լոլիկներ – 600 գ
  5. Մոցարելա – 250 գ
  6. Յուղ՝ տապակելու համար
  7. Ռեհան՝ ձևավորման համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Մակարոնը խաշել:
  2. Մինչ մակարոնը եփվում է, տապակել սխտորը և կտրատված խոզապուխտը մոտ 2-3 րոպե: Լոլիկները կիսել և ավելացնել զանգվածին: Եփել մոտ 5 րոպե՝ մինչև լոլիկները փափկեն:
  3. Սոուսից հեռացնել սխտորները: Սոուսը խառնել մակարոնի հետ: Մատուցել՝ զարդարելով ռեհանի տերևներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը