Բաղադրիչներ
- Մակարոն – 300 գ
- Սխտոր – 4 ատամիկ
- Խոզապուխտ – 16 շերտ
- Չերրի լոլիկներ – 600 գ
- Մոցարելա – 250 գ
- Յուղ՝ տապակելու համար
- Ռեհան՝ ձևավորման համար
Պատրաստման եղանակը
- Մակարոնը խաշել:
- Մինչ մակարոնը եփվում է, տապակել սխտորը և կտրատված խոզապուխտը մոտ 2-3 րոպե: Լոլիկները կիսել և ավելացնել զանգվածին: Եփել մոտ 5 րոպե՝ մինչև լոլիկները փափկեն:
- Սոուսից հեռացնել սխտորները: Սոուսը խառնել մակարոնի հետ: Մատուցել՝ զարդարելով ռեհանի տերևներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը