Պանրային սոուս, որը հրաշալի համադրվում է մսի և կարտոֆիլի հետ
Advertisement 1000 x 90

Պանրային սոուս, որը հրաշալի համադրվում է մսի և կարտոֆիլի հետ

Բաղադրիչներ

  1. Սերուցք (30% և բարձր) – 200 մլ
  2. Սերուցքային պանիր – 125 գ
  3. Չեդդեր պանիր – 80 գ
  4. Պարմեզան պանիր – 30 գ
  5. Աղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Սերուցքը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակի վրա: Հասցնել եռման: Պարմեզանն անցկացնել քերիչով և ավելացնել սերուցքին, խառնել:
  2. Եռացող սերուցքին ավելացնել սերուցքային պանիրը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Ավելացնել չեդդերը և կրկին խառնել:
  3. Մի քանի րոպե անընդհատ խառնելով՝ եփել: Վերցնել կրակի վրայից և համեմել աղով: Սոուսը մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը