Բաղադրիչներ
- Սերուցք (30% և բարձր) – 200 մլ
- Սերուցքային պանիր – 125 գ
- Չեդդեր պանիր – 80 գ
- Պարմեզան պանիր – 30 գ
- Աղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Սերուցքը լցնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակի վրա: Հասցնել եռման: Պարմեզանն անցկացնել քերիչով և ավելացնել սերուցքին, խառնել:
- Եռացող սերուցքին ավելացնել սերուցքային պանիրը և խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Ավելացնել չեդդերը և կրկին խառնել:
- Մի քանի րոպե անընդհատ խառնելով՝ եփել: Վերցնել կրակի վրայից և համեմել աղով: Սոուսը մատուցել տաք վիճակում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը