Տոլմա՝ սնկով. հետաքրքիր բաղադրատոմս
Advertisement 1000 x 90

Տոլմա՝ սնկով. հետաքրքիր բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

  1. Կաղամբ – 10 տերև
  2. Ջուր
  3. Աղ՝ ըստ ճաշակի
  4. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ

Միջուկի համար

  1. Թարմ սունկ – 500 գ
  2. Բրնձի շիլա – 1/2 բաժակ
  3. Տոմատի մածուկ – 1-2 ճ/գ
  4. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

  1. Կաղամբի տերևները մոտ 2-3 րոպե խաշել ջրի մեջ:
  2. Միջուկի համար սունկը լվանալ, մանր կտրատել, եփել, խառնել բրնձի և տոմատի մածուկի հետ, աղ ցանել:
  3. Կաղամբի յուրաքանչյուր տերևի վրա 2-3 գդալ միջուկ լցնել և փաթաթել: Տոլմաները տապակել բուսական յուղով, այնուհետև շոգեխաշել ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը