Հավով և բանջարեղենով ջեռեփուկ
Advertisement 1000 x 90

Հավով և բանջարեղենով ջեռեփուկ

Պատրաստեք շատ համեղ, հավով և բանջարեղենով այս ջեռեփուկը ձեր ընտանիքի, սիրելիների և հյուրերի համար:

Բաղադրիչներ՝

  • խառը պղպեղներ 5 հատ, շերտատած
  • սոխ 3 գլուխ, շերտատած
  • հավի կրծքամիս 4 հատ, կտրատած
  • ֆաջիտա համեմունքներ 2 ճ/գ (օսլա 1 ճ/գ, կծու չիլի պղպեղ 2 թ/գ, աղ 1 թ/գ, կարմիր քաղցր պղպեղ 1 թ/գ, շաքարավազ 1 թ/գ, սոխի փոշի 1/2 թ/գ, սխտորի փոշի 1/2 թ/գ, կայենյան պղպեղ 1/4 թ/գ, քիմիոն 1/2 թ/գ):
  • ձիթայուղ 3 ճ/գ

Եփել ջեռոցում 200°-ում 25 րոպե։

  • հալած կարագ 1 թ/գ
  • տորտիլա 9 հատ
  • չեդդեր պանիր 2 բաժակ
  • տորտիլա չիպսեր համեմունքներով՝ 2 բաժակ

Եփել 180°-ում 30 րոպե։

Ֆաջիտա սոուսի համար՝

  • թթվասեր 1 բաժակ
  • մայոնեզ 2/3 բաժակ
  • հալապենյո 1/2 բաժակ
  • ֆաջիտա համեմունքներ 1 ճ/գ
  • մեղր 1 ճ/գ
  • 1 լայմի հյութ

Կարող եք մատուցել Ֆաջիտա սոուսի, Ռանչո սոուսի կամ այլ Ձեր նախընտրած սոուսի հետ։

Բարի ախորժակ