Իտալական այս բաղադրատոմսը իսկական ձեռքբերում է
Advertisement 1000 x 90

Իտալական այս բաղադրատոմսը իսկական ձեռքբերում է

Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 2 բաժակ
  2. Մարգարին – 300 գ
  3. Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
  4. Ձու – 2 հատ
  5. Կիտրոն – 1 հատ
  6. Սոդա – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մարգարինը հալեցնել:
  2. Կիտրոնի վրա եռացրած ջուր լցնել, ինչից հետո, առանց կեղևը հեռացնելու, աղալ, հանել կորիզները:
  3. Մարգարինին ավելացնել ձվերը, շաքարավազը, կիտրոնը և սոդան, խառնել:
  4. Այնուհետև ավելացնել մաղած ալյուրը և խմոր հունցել:
  5. Խմորը լցնել կաղապարի մեջ:
  6. Թխել 20-30 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը