Օգտակար աղանդեր. սալորաչիրը՝ շոկոլադում
Advertisement 1000 x 90

Օգտակար աղանդեր. սալորաչիրը՝ շոկոլադում

Բաղադրիչներ

  1. Սալորաչիր (առանց կորիզի) – 350 գ
  2. Շոկոլադ – 200 գ
  3. Ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հալեցնել շոկոլադը:
  2. Մինչ շոկոլադը հալվի, մշակել սալորաչիրը: Յուրաքանչյուր սալորաչրի մեջ կորիզի փոխարեն պետք է դնել մեկական ընկույզ:
  3. Ամբողջովին հալված շոկոլադի մեջ գնդիկներ չպետք է լինեն: Ըստ ցանկության՝ շոկոլադի մեջ կարելի է ավելացնել վանիլին:
  4. Սալորաչիրը թաթախել շոկոլադի մեջ:
  5. Կոնֆետները դնել նախապես կարագով պատված ափսեի մեջ: Կոնֆետները դնել սառնարանի մեջ և սպասել, մինչև շոկոլադը կարծրանա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը