Բաղադրիչներ
- Սալորաչիր (առանց կորիզի) – 350 գ
- Շոկոլադ – 200 գ
- Ընկույզ
Պատրաստման եղանակը
- Հալեցնել շոկոլադը:
- Մինչ շոկոլադը հալվի, մշակել սալորաչիրը: Յուրաքանչյուր սալորաչրի մեջ կորիզի փոխարեն պետք է դնել մեկական ընկույզ:
- Ամբողջովին հալված շոկոլադի մեջ գնդիկներ չպետք է լինեն: Ըստ ցանկության՝ շոկոլադի մեջ կարելի է ավելացնել վանիլին:
- Սալորաչիրը թաթախել շոկոլադի մեջ:
- Կոնֆետները դնել նախապես կարագով պատված ափսեի մեջ: Կոնֆետները դնել սառնարանի մեջ և սպասել, մինչև շոկոլադը կարծրանա:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը