Սխտորով և պանրով սենդվիչներ
Advertisement 1000 x 90

Սխտորով և պանրով սենդվիչներ

Բաղադրիչներ

  1. Հաց (Բագետ) – 1 հատ
  2. Պանիր – 150 գ
  3. Կարագ – 70 գ
  4. Սխտոր – 1 ատամիկ
  5. Մաղադանոս
  6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Մանր կտրատված մաղադանոսը և ճզմած սխտորն ավելացնել փափկած կարագին, խառնել:
  2. Պանիրը քերիչով անցկացնել:
  3. Բագետը կտրատել, յուրաքանչյուր կտորի վրա կարագային զանգվածից տարածել և լցնել պանիրը:
  4. Սենդվիչները դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա և 5-7 րոպե ուղարկել 200 աստիճան ջեռոցը:
  5. Մատուցելուց առաջ կրկին պանիր շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը