Բաղադրիչներ
- Հաց (Բագետ) – 1 հատ
- Պանիր – 150 գ
- Կարագ – 70 գ
- Սխտոր – 1 ատամիկ
- Մաղադանոս
- Աղ
Պատրաստման եղանակը
- Մանր կտրատված մաղադանոսը և ճզմած սխտորն ավելացնել փափկած կարագին, խառնել:
- Պանիրը քերիչով անցկացնել:
- Բագետը կտրատել, յուրաքանչյուր կտորի վրա կարագային զանգվածից տարածել և լցնել պանիրը:
- Սենդվիչները դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա և 5-7 րոպե ուղարկել 200 աստիճան ջեռոցը:
- Մատուցելուց առաջ կրկին պանիր շաղ տալ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը