Բաղադրիչներ
- Հավի աղացած միս – 500 գ
- Ձու – 1 հատ
- Վարսակի փաթիլներ – 0.5 բաժակ
- Ջուր կամ կաթ – 0.5 բաժակ
- Սոխ – 1 հատ
- Սխտոր – 2 ատամիկ
- Սև աղացած պղպեղ
- Աղ
- Կարմիր աղացած պղպեղ
- Բուսայուղ՝ տապակման համար
Պատրաստման եղանակը
- Ձուն հարել կաթի կամ ջրի հետ, ավելացնել վարսակի փաթիլները և թողնել 20 րոպե:
- Սոխը կտրատել, սխտորը ճզմել, խառնել հավի աղացած մսի հետ:
- Վարսակի փաթիլները համեմել աղով և սև ու կարմիր աղացած պղպեղներով, ավելացնել մսին:
- Ստացված զանգվածից կոտլետներ ձևավորել և երկու կողմից տապակել բուսայուղով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը