Շոկոլադե կոնֆետներ՝ «Կարտոֆիլ»
Advertisement 1000 x 90

Շոկոլադե կոնֆետներ՝ «Կարտոֆիլ»

Բաղադրիչներ

  1. Թխվածքաբլիթ – 300 գ
  2. Խտացրած կաթ – 2/3 բաժակ
  3. Կարագ – 100 գ
  4. Կակաո – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Թխվածքաբլիթները փշրանքի վերածել:
  2. Առանձին ամանի մեջ խառնել կակաոն, խտացրած կաթը և հալեցրած կարագը:
  3. Երբ զանգվածը նմանվի շոկոլադի մածուկի, լցնել թխվածքաբլիթները: Խառնել:
  4. Ստացված զանգվածից «կարտոֆիլներ» ձևավորել, պատել կակաոյով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը