Հավով և սնկով աղցան՝ տոնական սեղանի համար
Advertisement 1000 x 90

Հավով և սնկով աղցան՝ տոնական սեղանի համար

Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 500 գ
  2. Սոխ – 4 հատ
  3. Ձու – 6 հատ
  4. Մարինացված սունկ (շամպինիոն) – 1 բանկա
  5. Կարտոֆիլ – 2 հատ
  6. Պանիր – 250 գ
  7. Կտրատած արքայախնձոր – 1 բանկա
  8. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Հավի խաշած միսը խորանարդաձև կտրատել: Սոխը կտրատել և մարինացնել 1/3 ճ/գ շաքարավազի և նույնքան քացախի մեջ: Պանիրը և ձուն անցկացնել քերիչով: Սունկը կտրատել, կարտոֆիլը խաշել:

Աղցանը շարել շերտերով.

1-ին շերտ – սոխ

2-րդ շերտ – հավ

3-րդ շերտ – կարտոֆիլ

4-րդ շերտ – շամպինիոն

5-րդ շերտ – արքայախնձոր

6-րդ շերտ – ձու

7-րդ շերտ – պանիր

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը