Բաղադրիչներ
- Սմբուկ – 500 գ
- Լոլիկ – 350 գ
- Պանիր – 100 գ
- Սխտոր – 3 ատամիկ
- Աղ, սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
- Սմբուկները կլոր շերտատել:
- Աղ ցանել և 30 րոպե թողնել: Այնուհետև սառը ջրով լվանալ:
- Լոլիկները շերտատել:
- Սխտորը ծեծել:
- Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով:
- Սմբուկները շարել տապակի մեջ, յուրաքանչյուրի վրա սխտոր լցնել:
- Այնուհետև վրան դնել լոլիկի շերտ, աղ և պղպեղ ցանել:
- Ավելացնել քերած պանիրը և 35 րոպե դնել 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը