Բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս – 2 հատ
- Շաքարավազ – 1 ճ/գ
- Սխտոր – 2 պճեղ
- Սոյայի սոուս – 1 ճ/գ
- Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
- Աղ, պղպեղ
- Փայտիկներ
- Համեմ – 1 թ/գ
- Չիլի պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Փայտիկները կես ժամ դնել ջրի մեջ: Հավը երկար շերտատել, սխտորը ճզմել:
- Մարինադի համար շաքարավազը խառնել բուսայուղի, սոյայի սոուսի և համեմունքների հետ:
- Միսն անցկացնել փայտիկների վրա, դնել մարինադի մեջ:
- Մարինադը կափարիչով ծածկել, մի քանի ժամ դնել սառնարանը:
- Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան: Խորովածի փայտիկները շարել կաղապարի վրա, եփել՝ մինչև ոսկեգույն կեղև կապի:
- Պատրաստելիս միսը շրջել, որ բոլոր կողմերը եփվեն:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը