Հավի խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում
Advertisement 1000 x 90

Հավի խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
  2. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
  3. Սխտոր – 2 պճեղ
  4. Սոյայի սոուս – 1 ճ/գ
  5. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
  6. Աղ, պղպեղ
  7. Փայտիկներ
  8. Համեմ – 1 թ/գ
  9. Չիլի պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Փայտիկները կես ժամ դնել ջրի մեջ: Հավը երկար շերտատել, սխտորը ճզմել:
  2. Մարինադի համար շաքարավազը խառնել բուսայուղի, սոյայի սոուսի և համեմունքների հետ:
  3. Միսն անցկացնել փայտիկների վրա, դնել մարինադի մեջ:
  4. Մարինադը կափարիչով ծածկել, մի քանի ժամ դնել սառնարանը:
  5. Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան: Խորովածի փայտիկները շարել կաղապարի վրա, եփել՝ մինչև ոսկեգույն կեղև կապի:
  6. Պատրաստելիս միսը շրջել, որ բոլոր կողմերը եփվեն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը