Քաղցր ռուլետ՝ լավաշով
Advertisement 1000 x 90

Քաղցր ռուլետ՝ լավաշով

Բաղադրիչներ

  1. Հայկական լավաշ – 1 հատ
  2. Եփած խտացրած կաթ – 1 բանկա
  3. Կարագ – 100 գ
  4. Ընկույզ – 130 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ընկույզը մանրացնել գրտնակով: Խտացրած կաթը, ընկույզը և կարագը խառնել:
  2. Ստացված զանգվածը տարածել լավաշի վրա և ռուլետ ձևավորել: Մեկ ժամ տեղավորել սառնարանում, ինչից հետո կտրատել և մատուցել: Ցանկության դեպքում կարելի է չամիչ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը