Անբասիր ոճի 15 կանոններ Քրիստիան Դիորից
Advertisement 1000 x 90

Անբասիր ոճի 15 կանոններ Քրիստիան Դիորից

Դիորը ստեղծագործել է հեռավոր 50-ականներին, բայց նրա խորհուրդներն ակտուալ են մինչ օրս: Վարպետը փոքրիկ հեղափոխություն կատարեց. ծանր պատերազմական տարիներից հետո նա կանանց վերադարձրեց էլեգանտությունը և ոճ տվեց աշխարհին, որով այն շարունակում է գոյատևել նաև այսօր:

Էլեգանտությունը միշտ պարզություն է:

Որակը ոճի հիմքն է:

Հագնվել կարողանալը հիմնված է 3 կետաձկների վրա՝ պարզություն, լավ ճաշակ և խնամվածություն. և դա նույնիսկ թանկ չէ:

Էլեգանտ կինը նա չէ, ով կուրորեն հետևում է նորաձևությանը: Եթե նորությունները Ձեզ չեն սազում, ապա ուշադրություն մի դարձրեք դրանց վրա:

Աքսեսուարները մեր ամեն ինչն են: Լավ հագնված կնոջ կերպարում բացառիկ կարևոր դեր են խաղում աքսեսուարները: Նույն հագուստը կրելով տարբեր աքսեսուարներով, Դուք կարող եք հեշտությամբ փոխել կերպարը:

Վարդագույնը նուրբ է: Իսկ մոխրագույնը ձանձրալի չէ:

Դիորն ուներ 2 սիրելի գույն՝ վարդագույնը և մոխրագույնը: Եթե վարդագույնն ավելի տոնական է, ապա մոխրագույնը՝ բացարձակապես ունիվերսալ:

Ներքնազգեստն ինքնավստահության գրավականն է: Իսկ առանց դրա չի կարելի էլեգանտ լինել:

Էլեգանտ պետք է լինի ամեն ինչը: Առավել ևս՝ այն, ինչը չի երևում:

Ծաղիկներն Աստծո ամենագեղեցիկ նվերներն են՝ կանանցից հետո:

Մեկ ծաղիկ՝ գոտու վրա կամ մերակում, և բոլորի մոտ տոն է:

Կոշիկի նկատմամբ չափից ավելի ուշադրություն չի լինում:

Շատերը կարծում են, որ կոշիկներն այնքան էլ կարևոր չեն, բայց աղջկա էլեգանտության իսկական ապացույցն այն է, թե ինչ է նա կրում ոտքերին:

Եթե Դուք ծուռ ոտքեր ունեք, ապա կրեք շատ խորը և բաց դեկոլտե:

Իմ երազանքը կանանց բնությունից փրկելն է:

Կանայք առավել հրապուրիչ են 35-40 տարեկանում: Եվ քանի որ կանանցից քչերն են դուրս գալիս 40 տարեկան հասակից, ապա հմայքի գագաթնակետը կարող է հավերժ ձգվել:

Օծանելիքը կարող է ավելի շատ բան պատմել կնոջ մասին, քան նրա ձեռագիրը:

Դուք երազում եք պարահանդեսային զգեստի մասին, իսկ տղամարդիկ երազում են պարահանդեսային զգեստով կնոջ մասին:

Անհատականությունը և էքսցենտրիկությունը տարբեր հասկացություններ են:

Իմ զգեստներն իմ կյանքն են, որով ես ապրում եմ ամեն օր. իր գացմունքներով, նրբությամբ և ուրախությամբ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը